Δευτ. – Παρασ. : 7:00 – 15:00
+ 30 210 420 7777

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς και αναζητάμε τεχνίτες ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς και οικοδόμους για μόνιμη εργασία. Αν έχεις όρεξη για δουλεία και ομαδικό πνεύμα στείλε μας το βιογραφικό σου στο info@pmarinis.gr για να ενταχθείς στην ομάδα μας.

 

 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

 

Για εμάς, ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει καταλυτικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξη και επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας. Επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιό μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης του προσωπικού μας. Εξασφαλίζουμε ότι οι εργαζόμενοί μας διατηρούν το υψηλό επαγγελματικό τους επίπεδο και παραμένουν στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.

 

Η ομάδα μας έμπειρων Μηχανικών και Τεχνικών, με μακρόχρονη εξειδίκευση και σημαντική εμπειρία στο χώρο κατασκευής και ανακαίνισης πρατηρίων υγρών καυσίμων, αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει επιτυχώς ακόμα και τα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από 22 άτομα, μόνιμο διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ενώ μαζί με τους σταθερούς επιστημονικούς συνεργάτες μας, φτάνει συνολικά τα 50 άτομα.

 

Το έμψυχο δυναμικό της ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. πλαισιώνεται με:

 

Διπλωματούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς ΕΜΠ

Πτυχιούχους Πολιτικούς Μηχανικούς Τ.Ε.

Πτυχιούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τ.Ε.

Πτυχιούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς Τ.Ε.

Πτυχιούχους Διοίκησης Επιχειρήσεων

Ηλεκτρολόγους Εργατοτεχνίτες (με άδεια ασκήσεως)

Υδραυλικούς Εργατοτεχνίτες (με άδεια ασκήσεως)

Οδηγοί Βαρέων Οχημάτων

Τεχνίτες Γενικών Καθηκόντων