Δευτ. – Παρασ. : 7:00 – 15:00
+ 30 210 420 7777

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Τεχνική Εταιρεία ΜΑΡΙΝΗΣ ξεκίνησε τη πορεία της στον κλάδο της κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων το 1987. Εμπνευστής και ιδρυτής, ο Παναγιώτης Μαρίνης, με μακρόχρονη εμπειρία στις δραστηριότητες διαχείρισης υγρών καυσίμων, κατέχοντας επί σειρά ετών θέσεις ευθύνης σε κορυφαίες εταιρείες πετρελαιοειδών.

Σήμερα, έπειτα από σχεδόν 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, η ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. έχει καθιερωθεί ως μία από τις δυναμικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Ελλάδα.

EKO, BP, AVIN, SHELL, ETEKA. Μέχρι σήμερα, έχουμε αναλάβει έργα των μεγαλύτερων εταιρειών πετρελαιοειδών στην Ελλάδα. Έχουμε κατασκευάσει, ανακατασκευάσει, ανακαινίσει και συντηρήσει πάνω από 3.000 πρατήρια υγρών καυσίμων σε όλη τη χώρα.

Την τελευταία 5ετια δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο κατασκευής – ανακατασκευής κατοικιών καθώς και στην μετατροπή εξοχικών κατοικιών σε μικρές ξενοδοχειακές μονάδες.

Παρέχουμε στους πελάτες μας Ολοκληρωμένες Κατασκευαστικές Προτάσεις, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη τεχνικών, οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε επαγγελματικούς χώρους όπως, εμπορικά καταστήματ , super market, τράπεζες κτλ.

Έχουμε αναπτύξει εξειδικευμένο τμήμα που ασχολείται με την κατασκευή ανακατασκευή συντήρηση υποσταθμών μέσης τάσης, γεννητριών, UPS.

Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης επαγγελματικών εγκαταστάσεων και εργοστασίων 24/7

Η Εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με τα  Σύστηματα  Διασφάλισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015, ISO 45001:2018, ISO14001:2015

Με την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε, την κορυφαία ποιότητα και τα υψηλά standards που χαρακτηρίζουν τα έργα μας, τις καινοτομικές προτάσεις μας, και πάντα βασισμένοι στη συνέπεια και την αξιοπιστία μας, μπορούμε να καλύψουμε και την πιο απαιτητική ανάγκη στον κλάδο των κατασκευών.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για κάθε νέα τεχνική και τεχνολογική εξέλιξη, ενώ η δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση αποτελεί το επιστέγασμα της σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Στην ΜΑΡΙΝΗΣ Α.Ε. επίκεντρο είναι ο πελάτης μας. Εσείς.