Δευτ. – Παρασ. : 7:00 – 15:00
+ 30 210 420 7777

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή, συντήρηση, ανακαίνιση και αποξήλωση πρατηρίων υγρών καυσίμων σε όλη την Ελλάδα. Παραδίδουμε έργα ποιoτικά και άρτια, που ξεχωρίζουν από κάθε άποψη.

Στα 35 χρόνια που η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στον απαιτητικό κλάδο της κατασκευής πρατηρίων υγρών καυσίμων, έχουμε κατασκευάσει, ανακατασκευάσει, ανακαινίσει και συντηρήσει πάνω από 3.000 πρατήρια σε όλη τη χώρα. Εγγύηση της υψηλής ποιότητας και της τεχνικής αρτιότητας των έργων μας, η μακροχρόνια, σταθερή συνεργασία που έχουμε με τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών.

Κάθε πρατήριο για εμάς είναι ξεχωριστό. Η αλυσίδα αξίας μας ξεκινά από την ενδελεχή μελέτη και το σωστό σχεδιασμό του πρατηρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες του κάθε έργου και, φυσικά, τις απαιτήσεις του πελάτη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τη βέλτιστη, τεχνικά και οικονομικά, λύση.

Οι πελάτες μας νιώθουν ασφάλεια. Ασφάλεια ότι το έργο που μας έχουν αναθέσει θα διεκπεραιωθεί σωστά, έγκαιρα, αποτελεσματικά, χωρίς ατυχήματα και άλλα απρόοπτα, με συνέπεια, επαγγελματισμό και επιμονή στη λεπτομέρεια. Η πολύχρονη εμπειρία μας στον κλάδο, η σημαντική τεχνογνωσία που διαθέτουμε, ο σύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και τα κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία μας, αποτελούν συνδυασμό επιτυχίας και αποτελεσματικότητας.